| PreDtstavljanje^^ | |
|
+8Akemi Yoyoba-chan bloodycandy Hiko waii.myuu .sarichitza. kristalna.perla Miyuki 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Miyuki Admin
Broj komentara : 245 Join date : 2009-08-18 Age : 28 Mjesto : Blejograd~U dubinama...Sudopere?~
| Naslov komentara: PreDtstavljanje^^ Tue Aug 18, 2009 7:58 pm | |
| Pa 'vako. Ovde ćete se pretstaviti ^^ Aj prva ću ja. Ja sam Vam Viktorija ili Pooh.chan. : D So,I'm Pjur Ivl. Ja sam Luda Krava i volim da jedem gumene bombone xD [šalim se,ae sad satavarno] Ghm,gde sam ono stala,a,da... Zivim u Blejogradu d White City ^^ Iam 13 godinića Moja omiljene Jrock Grupice su :Alicenine.,Gazette,Lolita23q,Dir En Grey,Duel Jewel,Girugamesh i takotonatutemu ^^ Korn,Metallica nikad me nece ostavit XD Moj omiljeni Jrocker je gitarista grupe alicenine. D Lonely Wolf Tora i on je samo moj ^^ Dilujem sa šarenim pilulicama [aha,da,i švercujem cigle xDDDDDD][Hm,šalim se,opet] I tako to ^^ I štaaa jooš. A da: Fan Fiction Infected my brain. Am not human xDDD I,daaaaa.I ne znam više o.O Pa Sayonara Bai Bai za sada ^^ | |
|
| |
kristalna.perla Member
Broj komentara : 53 Join date : 2009-08-19 Age : 31 Mjesto : svet kupatila.^^
| Naslov komentara: ladno ovde može da se stavi naslov. XD Sat Aug 22, 2009 4:18 am | |
| oću jaaaaa, oću jaaaa. ^^ el mogu? xD ou aj dont ker. evo vam ga... aha, pišem ovo u 4 sata i 13 minuta. ^^
ja sam duh iz kupatila i ime mi je arsenije. imam prelepu ženu persu i divno dete panteliju. pantelija je mali žuti lavor. on je najbolji lavor među svim lavorima na ovome svetu postojećim. ja nisam kao svi obični duhovi, koji su, kao i svi obični duhovi, napravljeni od čaršava. ja sam polu-kupa i iz mene kaplje voda. i tako je nastala voda u wc šolji. moje omiljeno jelo je majonez, a piće sok od maline. moj najveći idol svih vremena je najbolji speed metal izvođač zdravko čolić. u slobodno vreme volim da se bavim opsedanjem i sabotiranjem vaših vodokotlića. beware...jer možda se upravo sada nalazim u vašem kupatilu. buuuuuu~!! --------------------- el može vako?? xDD
| |
|
| |
Miyuki Admin
Broj komentara : 245 Join date : 2009-08-18 Age : 28 Mjesto : Blejograd~U dubinama...Sudopere?~
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Sat Aug 22, 2009 8:09 pm | |
| Purfect XD Aj hev arsenije in maj batrum ^^ I zenu persu ^^ I satoshi in diskazj rusi sistem u kotlicima Fer vel XD | |
|
| |
.sarichitza. Newiie
Broj komentara : 12 Join date : 2009-09-22 Age : 28 Mjesto : .svaki. špajz s' kendis!! n_=
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Tue Sep 22, 2009 10:25 pm | |
| au brej,,, sto ja mrzim ovo predstavljanje krecemooo xxDD upravo sam izasla iz spajza prepunog sa slatkisima i takooo tim stvarimaa *mmm jede sarmu* aaa kako je ova sarma slatka. i jos kad se doda neka ckoladica n_= xD mislim ono... e da... ima mi je sarichitza,,,, sarah,,, mislim ono,,, kako vi zElitE... end aj vil get fen if aj kip iting kendis lajk Raijuzaki El Lavliet!!! Oh Kira sejv mi!! XDD a sad ti! koji ovo citas. cuvaj ledja dolazim tamo dolazimtamokodtebedaterejpam!!! muahhahahahhaha > ooo ajm perverzna grl!!! love yaoi and hentai... OOO ryuk sejv miii... hahah... oh.... neka me neko pogodi sa paradajzom u glavu... O__O mozda se opemtim...... nou vej... aj kent get pametna aj lav ju al!! aj baj... oh sta si izbodoh... >.< ono zaboravih. anime, metal, j rock, pop and japanizam i sve u njemu iz in maj blad!!! and perverzije XDDD
.sarichitza.: komentar modifikovan dana: Tue Sep 22, 2009 10:27 pm; prepravljeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Tue Sep 22, 2009 10:27 pm | |
| Ti si moj covek saruchitza XDDD Tako sam te ja ucila XD wikoooomeeee ^^ puno spammaj XD | |
|
| |
.sarichitza. Newiie
Broj komentara : 12 Join date : 2009-09-22 Age : 28 Mjesto : .svaki. špajz s' kendis!! n_=
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Tue Sep 22, 2009 10:28 pm | |
| | |
|
| |
waii.myuu Member
Broj komentara : 27 Join date : 2009-09-23
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Wed Sep 23, 2009 1:55 am | |
| ah dobrodosla ja na ovaj vas lepi pinky forumchich.. ja biti waii ili myuu, i to nemozete zaobraviti jer imam svoj nick waii biti veliki manijak za indie bendove aj rejp svit ošare bojs
lepo ovde bome~ | |
|
| |
Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Tue Sep 29, 2009 8:52 am | |
| Viiikooome waii ^^ again XD <3 s zakasnjenjem te viiikomujem | |
|
| |
Hiko Member
Broj komentara : 52 Join date : 2009-10-03
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Sat Oct 03, 2009 10:23 am | |
| Hiko ^^ uspjela sam naci vremena u svom busy busy rasporedu da se tu registriram napokon XD [ ili samo izbjegavam ucenje -.- ] wii bas je happy forum i svida mi se pisati jer volim gledati kako se slovo pojavi na ekranu dok ga stisnes ^^ ja iz zadra dolazim iz kroejše, male zemljice na balkanu ^^ ~<3 neznam vise sto da kazem XD hail to DIR EN GREY [ jeste znali da je ispravno pisati DIR EN GREY samo ovako velikim slovima o.o bas kul ] | |
|
| |
Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Sun Oct 04, 2009 5:15 pm | |
| Hiko hiko :DDD Welcome to ovaj ruzicasti forum...LOL slovaaaaaaaaa XD XD lol shame on you,izbegavas ucenje XD | |
|
| |
kristalna.perla Member
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Sun Oct 04, 2009 7:58 pm | |
| DIR EN GREY se piše kao DIR EN GREY? kul. ja mislim da je sad i GACKT kapitalizovao svoja slova (lol ko da poseduje slova xDD), tako da nije Gackt nego GACKT. ok, ovo je bilo off... dakle, dobrodošli ljudi....ili...zlodošli? lošedošli? srećnodošli? LOL. | |
|
| |
bloodycandy Newiie
Broj komentara : 6 Join date : 2009-10-08 Age : 30 Mjesto : Krastur,Pinky heaven
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Thu Oct 08, 2009 9:20 pm | |
| Konačno dobih linkkić!!!!!!!!!!!!!! Ja sam BlOoDyCaNdY,hmmm......nemam pojma o životu!!!!!!!! Lupetam 500 na sat i pričam nepovezano?!Božebožebože!!!!!!!!!!!Oprosti!!!!!!! Moj omiljeni frend iz osnovne je Miyavi!!!!!!!!!!Aha!!!! Zahvaljuem ViTkici jer je bila zlatna pa je namestila još jedno ovako meso!!! A moj brat je Yagami RAito,a devojka mi je MIsa!!!!!!Šalim se!!!!! | |
|
| |
Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Fri Oct 09, 2009 7:51 pm | |
| Heloooooooou <3 Welcome i ovde XD VITKICA LOOOOL XD ja sam sad bez T ;d | |
|
| |
Yoyoba-chan Newiie
Broj komentara : 1 Join date : 2009-11-03
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Tue Nov 03, 2009 10:04 pm | |
| Ajm a lil bit lejt.
Helou dobri ljudozderi! maj nejm iz Ana. nijesam duh [yet] niti zivim u kupatilima [yet] ali sam u stvari jedna...Pereca. slana. i hrskava. i imajem 15 godinica iiii 10 mesecOVA u datom momenAtu. i takoc tok. | |
|
| |
Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Wed Nov 04, 2009 6:52 pm | |
| Pretzeeel <33 TwT viiikoome have fun vit ljudozderi ^^ viš ovde malo empty T-T djusika iz sad T-T | |
|
| |
Hiko Member
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Wed Nov 04, 2009 10:30 pm | |
| weeelcomeee ^^ XD popuni foruuuum [ di 2 ljuda ima XD˘] | |
|
| |
Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Wed Nov 04, 2009 10:43 pm | |
| | |
|
| |
Hiko Member
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Wed Nov 04, 2009 10:50 pm | |
| | |
|
| |
Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Wed Nov 04, 2009 10:53 pm | |
| 3 XD (isidora,ti i ja XD) | |
|
| |
Hiko Member
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Wed Nov 04, 2009 11:06 pm | |
| OMG 3 ~
woohooo XD
zamisli kako ce biti kad 4 budu *__* | |
|
| |
Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Wed Nov 04, 2009 11:09 pm | |
| omg da *__* prejako XD kinky me izneverila~T_____T ne dolazi ovde XD | |
|
| |
kristalna.perla Member
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Thu Nov 05, 2009 1:28 pm | |
| - Yoyoba-chan (citat):
- Ajm a lil bit lejt.
Helou dobri ljudozderi! maj nejm iz Ana. nijesam duh [yet] niti zivim u kupatilima [yet] ali sam u stvari jedna...Pereca. slana. i hrskava. i imajem 15 godinica iiii 10 mesecOVA u datom momenAtu. i takoc tok. perecooooo <33 welcome meet the chocolate tree family!! | |
|
| |
waii.myuu Member
Broj komentara : 27 Join date : 2009-09-23
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Fri Nov 06, 2009 12:26 am | |
| - whitepuzzle (citat):
- 3 XD (isidora,ti i ja XD)
i ja kad se setim!! :O | |
|
| |
Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Fri Nov 06, 2009 2:54 pm | |
| okej 4 hm,za pocetak to je to the eggs | |
|
| |
Akemi Newiie
Broj komentara : 4 Join date : 2009-11-17
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ Tue Nov 17, 2009 12:08 am | |
| hejz. ja sasvim slučajno kliknu' na link za forum. slušam j-rock,j-metal,j-pop i druge džapanize I zovem se Višnja. ~ O(^_^)O | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: PreDtstavljanje^^ | |
| |
|
| |
| PreDtstavljanje^^ | |
|