Chokoladni forum za sve Jrock fanove ^^ |
|
| Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Miyuki Admin
Broj komentara : 245 Join date : 2009-08-18 Age : 28 Mjesto : Blejograd~U dubinama...Sudopere?~
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Tue Mar 30, 2010 11:26 am | |
| Jok,nema veze~napravih ga sad | |
| | | Miyuki Admin
Broj komentara : 245 Join date : 2009-08-18 Age : 28 Mjesto : Blejograd~U dubinama...Sudopere?~
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Tue Mar 30, 2010 8:50 pm | |
| | |
| | | Ruki's girlfriend Best Friend
Broj komentara : 224 Join date : 2009-11-18 Age : 29 Mjesto : Japan, Tokyo
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Wed Mar 31, 2010 9:18 am | |
| YAY! Rec cu se odmah! ^_^ | |
| | | Ascendead_Master Best Friend
Broj komentara : 145 Join date : 2010-02-14 Age : 28 Mjesto : negde daaaleko
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Thu Apr 01, 2010 4:08 pm | |
| lol jel to neko govorio o G-dragon...aj nemam sad vremena da inosim moj stav...zurim da kupim neke mange i u bioskop | |
| | | | Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Fri Apr 09, 2010 7:34 pm | |
| Ahahaha,ma to sam u lupila u afektu XDDD Enivejz,vi ste mozda citale Kamijou the vampire sa sela?XD evo nastavka - Spoiler:
ITS KONTINJUED!!
Jesus teh Vampire Hunter: Bio jednom jedan Dzizus i išao je u blizini filozofskog fakulteta gde je sreo taksi.Taksi je bio slupan,aaaa,taksi je bio slupan,a Kamijo je stajao naslonjen na njega i 'ladio jaja(lepezom).Razmišljao je kako bi mogao da upiše Filozofski fakultet. Na to mu prase reče,ne zna se koje tačno prase,ali je sigurno bilo prase i sigurno je reklo nešto -Ali čoveče,odakle ti brada?- -Ha?- -Pa da bi mogao da upišeš Filozofiju treba ti brada!Svi mudraci nose bradu(nose)- -Ali ja sam vampir!- -Pa?- -Vampiri ne gaje bradu- -Aha...Tesla nije imao bradu,pa je sada mrtav.- -Ali on je imao brkove!- -Brkovi nisu brada- -Čekaj...Sad da bih ja izgledao pametno,treba da zasadim bradu?Ali kako da dodjem do jedne?- -Hej,eno jednog čoveka s bradom,pitaj njega!- -Držte ga!- U to dodje Isus,lupi ti nešto,ne glavom o sto!,i kaže: -You cant stop our love!- Kamijo ga samo pogleda i odluči da izvuče neke informacije od njega i priupita ga: -Da li si ti,sine Božji,od majke Marije i oca,ne znam kako se zvao,ujaka Kristijana i tetke Radmile,normalan?!- -Aha- -A,okej.- Onda se Kamijo seti,onoga sto se nije mogao setiti ranije,a morao se setiti da se seti da ne zaboravi da se podseti da se seti onoga sto nije mogao da zaboravi pre pola sata.A to je:Gde su nestale Hayatove gaće?Ma,ne.Nego limunovi!I ČIBCA,BAA! I reče Isusu: -ČIBCAAA- -Ko je šibica?- -ČIBCAAA,BRE- -Koji čiča?- -Ma ČIBCA,BA!- -A ČIBCAAA,BAAAA,pa što ne kažeš?!Sećam se,kao da je bilo juče,kad sam se s njim za vreme II svetskog rata,gadjao kaktusima.- -Ne zelim da znam.Svejedno,dobijes 10 soma ako mi pomognes da ga nadjemo- -It's a deal!NEK SVUD LJUBAV SJA!- -I pareeee neka padajuuuu- -Šta?- -Ne znam.Ajmo dalje.Plan:*vadi neku mapu* ovo sam ja,ovo si ti,ne ne mozes ti da budes auto,ja sam auto,*Isus u pozadini:Oh,come on!Ne mozes ti da budes više kul od mene!* ,misliš?Ti ne misliš.Okej znaci,idemo dalje.:Ja sam auto,imam auspuh,ti si čizma i imaš djon,samo da nisi air max,iako to nisu čizme.Ovo je X.Tu trebamo da dodjemo da iskopamo blago. -Može.Its all rock and roll!" U to dodju tri praseta, *Komentari:Ako oni uopšte znaju šta rade....* poprave taksi,i kažu:-Tačno je 5 sati,58 minuta,i 55 sekundi,POKRET! -Kude?-Upita Kamijo radoznalo -Šta kude,kad te kudnem.Idemo po blago!- -Koje blago?- -Pa ono kod X- -A,okej.- I oni odu. A Kamijo i Isus rekoše:-BLAGOOOOO- U to ispred taksija iskoči ČIBCA,BAAAAA,i svi radošno uskliknuše,da,može,i pustiše ČIBCU,BAA,u taksi. ČIBCA,BAAA,im je pričao kako je preplovio Atlantski okean i da nije našao mrtvog Sebastiana,već ga je našao na Hawaiima,kako ga boli za sve. U srcu. I spavao je u trafici.Okej,ne baš tako. Kamijo se naljuti i spazi neki limun. Kamijo zaplaka i poče jecati -Ovaj limun,sam ja svojim rukama zasadio i on je tek tako siledzijski dospeo na beton!O,bogovi,ko može biti toliko zao?- I Isus uzvikne: -Jao vidi Snežana- Kad ono snežana s korpicom a iz korpice,pohrliše limunovi Kamijou u zagrljaj. -Sad nikad više neću pronaći svoju bradu!- -Ali ti si vampir,ti nemaš bradu-Reče Isus i prekine njegov misaoni tok. I SAD NEŠTO SKERI: Koji nije ni imaoooo!! *muhahaha* I tako su naša braća po hulahopkama pronašli zlatnu ribicu i pobili su se do letnjeg dana u podne,baš kao što je Alister the Almighty predvideo. Lepo,lepo. Verovatno se pitate šta je s blagom? Kojim blagom? Pa onim kod X! Koje x?... *Kod staklenca na Trgu Republike* *Pašteta?* Čiča miča i gotova priča. I svi su ziveli večno do kraja života.
| |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Fri Apr 09, 2010 7:52 pm | |
| | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Fri Apr 09, 2010 7:52 pm | |
| Pogledajte ovo: G:Ja vise nikada necu da spavam Milanche:Jer kada spavam ja G-Dragona sanjam G:I fashion lista mi je losija Milanche:I zato ziveo Milanche tojest jaa~ G: I noci su sve teze Milanche: I stvari sve teze Zajendo: I to kad se sve nadoveze G: Zato, Milanche, zovi me nocas u 3 Milanche: Insomnijaaaa G:Ja vishe ne spavam ni Milanche: Zbog G-dragona G: A shto zbog mene? Shta ti ja radim? Milanche: Buncash mnogo... Tako sam i saznao da me varash G: -.- Sa kim? Milanche: Pa sa Sashom Popovicem ???????? G: Buji-paj Buji-paj A-a-a Milanche: *ljubi G-Dragona* Buji-paj Buji-paj A-a-a | |
| | | Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Fri Apr 09, 2010 7:53 pm | |
| | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Fri Apr 09, 2010 7:54 pm | |
| ZOMG....ahahahahahaha...sto bi volela da taj slucajno vidi xDDD | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Fri Apr 09, 2010 8:01 pm | |
| I ja bih isto volela xDxD Bash me zanima kako bi reagovao na to xD
Od sad G Dragona zovemo G-Dragan xD i vishe ne kazemo OMG, sad kazemo OMG-Dragan ili OMGackt xD | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Fri Apr 09, 2010 8:21 pm | |
| Dragan ...jadan xD | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Sat Apr 10, 2010 9:47 am | |
| Pa da sad je nash XDXD E, pogledajte ovu pesmu Fanservice slavimo Fanfikcije pravimo Puno yaoija i puno sexa, orgije bez kompleksa! xDxD | |
| | | Miyuki Admin
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Sat Apr 10, 2010 11:53 am | |
| OMIGOSH hahahha.OMG-DRAGAN XD ^Pesma ftw haha XD | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Sat Apr 10, 2010 7:29 pm | |
| Ja mnogo volim tu pesmu i to je od sad pa na dalje himna xD | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Sat Apr 10, 2010 9:51 pm | |
| aha | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Tue Apr 20, 2010 7:39 pm | |
| What's uuuuuuuuuuuuup!? >o< XD
Pre neki dan sam gledala mrak film, pa mi to sad ushlo u glavu XD | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Sat May 01, 2010 2:22 pm | |
| lol XDDD nista...znaci smor -.-...kod babe u selu sa frendovima sam a zesce se smaram...>.<...tj. oni smaraju jbt zaspala u 7 i probudila se u 8 i onda pitaju sto sam toliko nad*****...>.<..a pritom baba je od mame dobila zadatak da nas smara divnooo -.- | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Sun May 02, 2010 9:03 am | |
| XDXDBash ti bilo zabazno XD I ja sam ustala u 8 i neshto x} I svi me pitaju shto sam toliko rano ustala >.> Mnogo me nerviraju kad to pitaju... Mislim, shta njih briga! =.='' | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Wed May 05, 2010 10:16 am | |
| da...-.-...smorovi... ...joj al sam inteligentno dete...na putu do skole sam se prvila da im nije dobro i mama me vratla kuci ...a sad mi stavrno nije dobro... >.<...samo prizivam ne srecu >.< | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Wed May 05, 2010 10:19 am | |
| | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Wed May 05, 2010 10:21 am | |
| | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Wed May 05, 2010 10:23 am | |
| Pa nishta XD E imahs ti facebook? xP Moram da te tagujem na jednu sliku XD Bicesh zadovoljna veruj mi! | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Wed May 05, 2010 10:27 am | |
| aha xD...poslala ti r....x3 | |
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 Wed May 05, 2010 10:28 am | |
| Kako si znala da sam ja? XD | |
| | | Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 | |
| |
| | | | Spamm,Spamm,Mi volimo spamm <3 | |
|
| Permissions in this forum: | Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
| |
| |
| |
|